Att tänka på innan du lämnar in din bil till oss

Anmäl skadan så fort som möjligt till ditt försäkringsbolag. Gäller det smitning, viltolycka eller en parkeringsskada ska du göra anmälan till polisen. Boka tid hos oss och ta med dina försäkringsbrev och skadenummer samt eventuela andra papper. Töm bilen på värdesaker. Ta bort takbox, bilbarnstol, andra skrymmande föremåI. Töm bagageluckan (Golfbag/Hockeytrunk/Barnvagn etc).

Bilplastreparationer

Idag består en bil till stora delar av plast – både utvändigt och invändigt. Exempelvis är stora delar av fronten till moderna personbilar plastdetaljer. Avsikten med införandet av plaster är i första hand att spara vikt och att minska korrosion (rost). Men dessa plastdetaljer går ofta sönder vid en kollision. Vi hjälper dig laga dessa skador och återställa bilen till originalskick.

Bilplåt

Till största del består vårt arbete att i försäkringsbolagens och bilhandlares räkning återställa krockade bilar till originalskick. Vid en vagnskada/vagnskadegaranti kan ditt försäkringsbolag ersätta hela eller delar av kostnaden för skador från ex kollision, dikeskörning, nedfällda träd eller annan skadegörelse.

Rostskador

Rostskador är vanligt förekommande, särskilt på bilar som finns längs kusten. Vi ombesörjer garantireparationer av rostskador från våra avtalade bilhandlare, vi gör även en del privata rostreparationer. Att reparera rostskador är en åtgärd som ger både en uppfräschning av bilen samt höjer bilens livslängd. Vi har lång erfarenhet av att reparera alla typer av rostskador.